Ons aanbod.

Neem een digitaal kijkje in ons aanbod van pakketen.

Media Sphere

Mediaroom PRO 4 uur

Mediaroom PRO 2 uur

Mediaroom Solo 2 uur

Mediaroom Solo 1 uur

Audio Oasis

PAmusic PRO 8 uur

PAmusic PRO 4 uur

PAmusic PRO 2 uur

PAmusic 8 uur

PAmusic Solo 4 uur

PAmusic Solo 2 uur

De kosten voor het gebruik van onze standaardapparatuur zijn inbegrepen in de huurprijs van de muziekstudio en mediaroom. Dit betekent dat u toegang heeft tot een breed scala aan professionele opname- en bewerkingsapparatuur zonder extra kosten. Als u echter speciale of extra apparatuur nodig heeft die niet standaard in onze studio aanwezig is, kunnen hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. We adviseren u om uw specifieke behoeften van tevoren met ons te bespreken, zodat we een duidelijk overzicht kunnen geven van de eventuele extra kosten.

Bij ons in de muziekstudio en mediaroom zijn diverse faciliteiten en apparatuur beschikbaar voor uw projecten. Klanten die een sessie boeken, hebben toegang tot alle standaardapparatuur en faciliteiten die in hun pakket zijn inbegrepen. Dit omvat een reeks van hoogwaardige muziekinstrumenten, opnameapparatuur, en bewerkingssoftware. Extra diensten of speciale apparatuur, zoals geavanceerde bewerkingstools of specifieke muziekinstrumenten, kunnen beschikbaar zijn tegen een meerprijs. We moedigen klanten aan om vooraf hun specifieke behoeften te bespreken, zodat we een op maat gemaakt pakket kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij hun project.

Voor al uw vragen over onze muziekstudio en mediaroom, kunt u ons bereiken via e-mail op info@pureamusement.com of telefonisch op 0624462254. Ons team is toegewijd om u te voorzien van snelle en nauwkeurige antwoorden op uw vragen. Of het nu gaat om informatie over onze diensten, het maken van een reservering of specifieke verzoeken, wij staan klaar om u te helpen. Daarnaast is op onze website een FAQ-sectie beschikbaar waar u antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen.

Ja, klanten zijn welkom om hun eigen apparatuur mee te nemen naar onze muziekstudio en mediaroom. We begrijpen dat artiesten en producenten soms de voorkeur geven aan het gebruik van hun eigen instrumenten of apparatuur om dat unieke geluid of gevoel te bereiken. Echter, wij vragen u om vooraf met ons te overleggen over de apparatuur die u wilt meebrengen, zodat we kunnen zorgen voor een goede integratie met onze bestaande faciliteiten. Veiligheid en compatibiliteit zijn voor ons belangrijk, dus we zullen samen met u werken om ervoor te zorgen dat uw apparatuur naadloos aansluit op onze systemen.